Kan jeg dele mit TV 2 Play-abonnement?

Følg

Senest opdateret:


Du kan dele dit TV 2 Play-abonnement med alle i din husstand. Der kan logges ind på fem forskellige enheder, hvoraf to af dem kan afspille indhold på samme tid - dog kan den samme livekanal kun afspilles på én enhed ad gangen (gældende pr. 12. juni 2023).

 

Det er ikke tilladt at dele sit TV 2 Play-abonnement med personer uden for ens egen husstand. Du må altså ikke dele dit abonnement med familiemedlemmer, venner og bekendte, der ikke bor i din husstand. Hvis dit abonnement deles med en person uden for din husstand, kan dit abonnement lukkes med øjeblikkelig virkning.

 

Hvis du har mistanke om, at en person uden for din husstand benytter dit TV 2 Play-abonnement, bør du straks logge alle enheder ud via Mit TV 2 og skifte din adgangskode. Du kan se og administrere dine enheder på mit.tv2.dk – her kan du også skifte din adgangskode.

Var denne artikel en hjælp?
29 ud af 87 fandt dette nyttigt
Drevet af Zendesk